dilluns, 8 de juliol del 2013

TORNAR ALS ORIGENS

Si,avui per fi he tornat a fer btt,i amb l'Edurne !!!,tot un luxe,ultimament no coincidim massa.Hem fet una barreja de camins i pistes de la Montcalbike 2013,molt ben currats i buscats per el companys de PEDALMAIA,com que ella no hi va poder ser,l'he enganyat per poder fer els camins que mes em van agradar,de fet em van agradar tots,hem quedat prou satisfets tots dos,ames hi he afegit el corriol nou de les antenes,la putada es tenir que pujar-hi primer,jejeje,molt tecnic al principi(per no dir suicida ..),pero molt divertit,despres anem tirant cap a casa tot comentant la jugada.Uns 37 km i uns 900 metres de desnivell.


2 comentaris:

  1. He de dir-te que he confós la primera foto amb Sant Andreu de Bestracà. Però és que si no fós perquè té el mas enganxat a l'església, des de aquesta perspectiva són gairebé iguals.

    A mí això dels corriols no em diverteix gens ni mica, malgrat tot com que estem en un país molt muntanyós sempre s'ha de fer algun. I si és molt tècnic, jo baixo a peu. Sense cap vergonya !.

    ResponElimina
  2. Cantona,es Santa Magdalena,al costat de Maia de Montcal,i els corriols,jo tambe en baixo uns quants a peu,que la vergonya la vaig perdre fa molts anys !!!

    ResponElimina