dimarts, 18 d’octubre del 2011

LA MIANA-COGULERES I ...

AIGUA FRESCA ...

COMENCEM BE ...

DESCANS EN UN LLOC PRIVILEGIAT

BUFETA FLUIXA??NO,BUFETA PLENA !!!

AQUI TOCA GIRAR




La ruta d'avui tenia mes d'investigacio que de ruta,Erem quatre,l'Edurne(aquesta no para quieta),en Serrano,el meu germa Kel,i un servidor,hem sortit de casa meva,anem a La Miana passant per Sant Fruitos(primera rebentada d'en Serrano),un cop a Can Jou,seguim el mateix cami de la desfrenada d'aquest any,quan comença el corriol de Cuguleres,en comptes de girar a la dreta per baixar,seguim recte per un corriol per veure si ens porta a Sant Julia del Mont,la veritat es que es molt ben parit,tot i que una mica brut,no de bardisses,pero et fa posar el peu a terra algun cop,arribem a un collet,i hi ha tres possibles camins,el mes logic puja a la dreta,nosaltres com que s'estava fen tard,primer hem agafat un que tirava recte,pero al cap d'un moment el cami cada vegada es mes brut,i al final agafem l'altre que quedava,poc despres es torna una pista que ens porta un altre cop al cami que va a Cuguleres,l'agafem en direccio contraria fins trobar la pista que baixa a Sant Jaume aprop del pou de glaç,passem per els horts de Sant Jaume,anem al barri del Pont,cap a Argelaguer,passem el passallis que va a Planeses,Can Cabratosa,(poc despres segona rebentada d'en Serrano),camping Besalu,poc despres el meu germa es dedica a jugar amb una serp,no m'ha donat temps de fer la foto,(faria les delicies d'en Lato,jeje),al Candell en Serrano tira cap a Besalu,nosaltres tirem a Mas Pitre per anar al Torrent de Castilla,i cap a casa.Uns 40 km i uns 1000 metres de desnivell.

2 comentaris:

  1. Hola Willis. Si haguéssiu agafat el corriol de la dreta, hauríeu arribat a la carena i per la carena, caminant s'arriba a Sant Julià sense cap problema. Si no hi has passat mai, et recomano que algun dia hi passis. Per mi és la part més guapa de Sant julià. Amb la bici...no se que dir-te. Jo no ho faria.

    ResponElimina
  2. La idea era buscar un cami de baixada de Sant Julia,pero crec que es millor baixar per el coll Satrapa i anar a Pruan ...

    ResponElimina