dilluns, 13 de juny del 2011

CAGADUBTES....

La millor vista de Besalu,desde el Sagrat Cor (Sant Ferriol)
Soc un cullons de cagadubtes.Be,potser que primer m'expliqui,m'agrada pedalar sense preopucar-me de si tardo una hora o en tardo tres per fer una ruta ben parida,normalment en tardo tres,jejeje.La cosa es que quan vas a una marxa,la cosa ja es torna diferent,jo pregunto : perque en una marxa popular no competitiva hi posem els temps ??.Deu ser que quan ens donen un dorsal ens transformem com si fossim Hermides o Contadors d'estar per casa,jajaja.Ja veig que hem fotu gran,pero es que abans encara anava fent,pero ara ja es una competicio pura i dura,per no parlar de le "eines" que porta la gent,autentics "pepinus".Jo personalment,que m'agrada buscar camins nous i diferents per poder ensenyar-los als colegues,aconsellaria a la gent que gaudis dels camins,i es deixes estar de si el company l'hi ha tret uns minuts o uns segons.Be,tampoc en feu gaire cas,es una reflexio d'un biker de pages una mica nostalgic,pero jo continuare fent xino-xano....Perdoneu,pero algu ho havia de dir !!!

3 comentaris:

  1. Totalment d'acord!!! Algú ho havia de dir!!!

    ResponElimina
  2. nosotros tambien estamos de acuerdo.¿porque crees que siempre vamos solos ysin compañias? pues bien los motivos,los que explicas en tu cronica.coño ,que nosotros tambien vamos a disfrutar del paisaje y la naturaleza,no a competir....!!!! de todas maneras ,nos incluimos en el club biker de pages,por cierto ,un gran honor pertenecer a el ,y a quien no le guste,que le de gas a la burra y se queme los cuernos por ahi..¿que os parece'? esta es mi opinion,pero siempre respetando la de los demas.salut willis..!!!

    ResponElimina
  3. Ja veig que no soc l'unic que pensa aixi,tot i que no hi tinc res en contra de les marxes,fins i tot col-laboro amb la "desfrenada",que tot sigui dit tambe hi posen els temps,suposo que es un al-licient mes per els participants.Es una altre manera de veure la bici i prou ..

    ResponElimina