diumenge, 6 de març del 2011

TORRE CANADELL











 Avui uns quants desfrenats han anat a la marxa de Melianta,pero com que no en tenia gaires ganes,haviem quedat l'Ayats,l'Edurne, i jo per anar cap a la zona de Torre Canadell i baixar cap a Sant Joan les Fonts,pero l'Ayats ha fet campana(deia
 que tenia neboda,bona excusa,jeje),o sigui que hem quedat dos.Hem sortit de Besalu direccio Argelaguer,paral-lels al riu cap a Sant Jaume,pujem cap al cementiri,anem a la rotonda de Montagut,direccio Castellfollit,trenquem cap a Oix,a uns 200 metres tirem cap a l'esquerra direccio Cal Grill,travessem una riera per un pont de ferro,al costat hi ha un vell pont penjat força atrotinat pero molt ben parit.Començem a pujar per una pista força bona,passem Palou,mes amunt passem Canadell,a partir d'aqui la pista empitjora una mica,pero es pot ciclar perfectament,arribem a la Torre Canadell,magnific mirador de la zona.Agafem una pista en molt bon estat que ens porta a Vivers,un altre bon mirador,baixem un tram d'asfalt,estem atents al cami que tira a l'esquerra(marques grogues d'itinerannia),corriol de baixada molt ben parit!!!,sortim a una antiga fabrica,agafem la pista asfaltada cap a la dreta,anem a parar a la carretera de Castellfollit a l'altura del restaurant El Grevol,anem a Castellfollit,entrem al poble fins al mirador al costat de l'esglesia,baixem per un cami molt guapo cap als horts que hi ha sota el mirador,per el mig dels horts anem a passar per sota el viaducte de la nacional,tirem direccio Els Angles,pujem cap a la rotonda de Montagut,desfem el cami del mati cap a Sant Jaume,Argelaguer,cap a Besalu a fer la cerveseta a Can Quei,aqui he trobat els desfrenats que han anat a Melianta explicant les seves batalletes,i cap a casa.51 km i 900 metres de desnivell.



Primer pont del dia ...




Qui s'atreveix ??



Va sobrada....






Mirador espectacular !!!



Castellfollit desde la Torre Canadell

Sort que el "traje" m'aprima,jajaja...






Castellfollit


Un altre pont !!!



2 comentaris:

  1. Bones Crack, el corriol aquest que m'has dit, que baixa fins el poligon de St. Joan, ja em diràs on sagafa, ok. Ets un GPS, no se com tu fas, je je. Salut.

    ResponElimina
  2. el proper dia em de travessar el pont de fusta, que et semble ?

    ResponElimina