dimarts, 15 de març del 2011

PLOU !!!!




Soc original de cullons,jeje,pero es el que hi ha amb aquest temps.Quan no pots fer esport per el malparit de temps,tot i que(ja semblo en Mas)al ser de pages(encara que ja nomes hi visc,treballo a l'industria),reconec que l'aigua es bona per la terra,pero es una tocada de cullons.Aixi que m'ho he agafat be i despres de dinar(al mati he fet de mecanic i he canviat els plats i la cadena de la btt),aprofitan que estaba a Besalu,he fet unes quantes fotos del Fluvia.Reconec que sempre m'ha fascinat el riu,deu ser perque desde petit,amb el meu pare i germans hi anavem a pescar i nedar,per aixo quan baixa carregat d'aigua m'atreu.I d'aigua n'ha caigut a galletades,dissabte 106 litres per metre quadrat,i avui 130,o sigui que ja nomes falta el vi,que d'aigua en sobra,jajajaja.

4 comentaris:

  1. Jordi,no et creguis,alguna vegada l'he vist baixar mes ple.

    ResponElimina
  2. hola willis!!! he quedado sorprendido con esas fotos,puesto que conozco besalu y nunca habia visto el rio asi!!! saludos .nos vemos""!!!

    ResponElimina
  3. Ginetas,ara ja s'ha posat a lloc,amb mes aigua que uns dies abans de ploure pero molt be,la veritat es que era espectacular,i cap al vespre per el que em van dir,encara va pujar un pel mes,ara l'unica putada es que sota el pont hi ha una passera que de vegades utilitzem per creuar el riu i ara ni es veu,jajaja.

    ResponElimina