dijous, 10 de febrer del 2011

EMPORDA

De moment amb la "flaca",encara no ....
Com que soc mesell,i a la tarda ha sortit  una mica el sol(al mati amb la boira el dia era molt trist),he tornat a sortir amb la bici de carretera(al final tindra rao la Cabra ....jeje).Avui he fet una petita incursio a l'Emporda,he sortit direccio Besalu,Beuda,Maia,a la nacional he tirat cap a Cabanelles,aqui he girat a l'esquerra cap a Llado,he acabat d'arribar fins a Navata,torno a agafar la nacional cap a Cabanelles,una mica despres he passat per l'antic pont de Can Gunma,a dalt de la pujada he girat cap a la carretera vella de Caixas fins l'Incarcal,torno a agafar la nacional,no m'agrada gaire perque hi passan alguns camions i foten panic,tot i que hi ha un bon boral,cap a Besalu i cap a casa.Continuo preferint la bici de carretera a anar a correr,aixo vol dir que la cosa va be,jeje.M'han sorti uns 47 km,i una mitja tant patetica com sempre,jajaja....

4 comentaris:

  1. jejeje (risita diabolica)
    La verdad es que si tienes poco tiempo para salir entre semana, sacas mucho mas provecho a la flaca. La mtb, segun el terreno, sales 2 horitas o 3 y a veces no se llega a hacer ni 30kms.
    Venga, a explorar estos puertos de la zona a lomos de la flaca ;))

    ResponElimina
  2. Noe:la veritat es que tens rao,amb la flaca aprofites mes el temps,i aixo d'explorar els ports de la zona,com no em deixis les teves cames,que per el que llegeixo estan molt mes entrenades que les meves,ho tinc una mica "cardat",jajaja.

    ResponElimina
  3. Willis!! Quina ruta més xula que has fet... nosaltres vam fer-ne un tros amb alforges i tenim unes fotos molt wapes. Quan menys temps tens per entrenar, més l'acabes aprofitant!!! Cuida't i merci pels ànims.

    ResponElimina
  4. Nica,de xula potser si que ho es la ruta,potser(segur) tinc la sort de viure a un lloc privilegiat,ara ja no faig gaire muntanya(a peu),pero parlant amb guardes del Pirineu Central,quan els hi deia que era de la Garrotxa,els queia la baba amb l'Alta Garrotxa,que es com el pati de casa,m'he fotut un fart de voltar-le.

    ResponElimina