diumenge, 16 de gener del 2011

ROCACORBA !!!!





Hem fet el cim !!!!

El biker de pages tambe !!!!

Rocacorba



Mirador sobre la roca
Feia temps que amb l'Edurne parlavem d'anar a Rocacorba,o sigui que aprofitant que feia festa i a mes a mes feia bon temps(cosa rara que coincideixin les dues coses) juntament amb el meu germa Kel,hem decidit anar-hi.Hem sortit de casa,Hotel Sant Ferriol,travessem el junyell,pujem direccio el Pi de Sant Josep,a dalt el coll girem a la dreta direccio Briolf(despres de xerrar una bona estona amb el mecanic del cosi de la Lidia,l'Arteman),ermita de Loreto,veinat de Roca,anem a buscar la carretera asfatada que va del Collell a Sant Miquel de Campmajor,girem a l'esquerra direccio Sant Miquel,despres del poble anem direccio Falgons,agafem el trencant de Fang Aventura(tambe posa Pujarnol),pujem al Coll de Pujarnol,aqui ja enllacem amb la carretera asfaltada que puja de Banyoles,passem Sant Nicolau,arribem a la primera antena,acabem de pujar a la de mes amunt,quatre fotos,desfem un tros de cami i anem al Santuari de Rocacorba,l'estan acondicionant,sembla que ho vulguin tornar a obrir.Despres de fer quatre fotos mes,a disfrutar la baixada,despres de tant pujar ja s'agraieix,anem cap a Banyoles,tirem cap a Usall,passem per sobre la variant,Serinya,anem cap al Pont de Ser vell,pujem per el GR,Can Roset,baixemm cap a les Carreteries,girem a l'esquerra cap a Can Gassies,passem per sota Mas Font,i cap a casa.Total uns 56  km i uns 1400 metres de denivell.P.D.: Es una ruta una mica llarga,pero que m'agrada fer de tant en tant.

6 comentaris:

  1. Sous els nº1, jo encara no hi he possat els peus a Rocacorba, tinc el cap d'anar-hi, avui se meu escapat, anava tard, je je. Vagi bé.

    ResponElimina
  2. Quim,es que hem sortit de casa meva,en Mañas i els altres sortien del pavello,pero volien tornar aviat,i la nostra ruta era per arrivar tard,i hem arrivat tard ...

    ResponElimina
  3. Collons!!! felicitats, vaya matxacada, jo de moment rutes de dominguero, això sí, quant sigui gran, o més gran, vindre a fer alguna ruta d'aquestes durilles amb vosaltres.

    ResponElimina
  4. Willis, de Fang Aventura fins a la pista asfaltada que puja a les antenes, hi ha pèrdua?

    ResponElimina
  5. Jaume,no hi ha perdua,quan s'arriba a l'entrada del camping,s'ha de continuar la pista sense entrar-hi,llavors sempre la pista mes bona,si no recordo malament esta indicat.

    ResponElimina
  6. Ok Willis. Tinc ganes de fer aquesta ruta, quan estigui recuperat la faré. Moltes gràcies.

    ResponElimina