dimarts, 10 d’agost de 2010

TERRITORI LATO

Vigila si ve en Lato
Besalu als nostres peus
Avall que fa baixada!!!
Autorrentat de bicis(o sigui "bicirrentat")
Val a dir que no era la primera opcio,voliem anar al Cos,pero com que cap alla estava molt tapat,hem canviat de ruta.Amb lEdurne(Lidia)hem fet la pujada de Can Costa(tranquil Lato.ni hem fet cap record ni hem pujat amb els ulls tapats,aixo ja t'ho deixem per tu).La pista esta molt be ara,per cert ,no crec que llegeixi el blog,pero si no ho dic revento,per el "simpatic" que baixava en moto: el cop de gas quan ens hem creuat tel podies haber cardat alla on s'acaba l'esquena,no tinc res en contra de les motos,pero una mica de respecte si que el demano.Be,un cop desfogat i cansat, a dalt a Coll de Bruc,cap al Sagrat Cor,baixem per la trialera,seguim la pista fins sobre l'Hotel Sant Ferriol,seguim el recorregut de la desfrenada ,o sigui,Can Tal-la,Can Barraca,despres hem baixat cap a les gorgues de Can Gassies,travessem el Junyell,pujem a Can Gassies,Mas Font,passem per el pou de casa,i plaça de Juinya(si encara que sembli mentida el meu veinat tambe te plaça,encara que actualment nomes sigui un encreuament de camins)Aqui la Lidia ha tirat cap a Besalu,i jo cap a casa.21 km que han anat molt be per fer cames.

3 comentaris:

  1. Hola noi ! a quina hi heu anat ? jo també he fet un coll de Bruc, he sortit de casa a 2/4 de 8. Passada la Font del Ginebre he adelentat una parella que pujaven en cavall i tres gossos ! he pujat com un coet i el gos més gros al darrera... ja he vist roderes d'avui. Per cert, si que està molt bé la pista per pujar, crec que així humida (però sense estar molla) és lo millor per pedalar, per cert has vist la meva cunyada com li fot canya ?

    ResponElimina
  2. Nosaltres hi hem anat cap a quars de sis,i si que l'he vist la teva cunyada,carda mes bona pinta i canta millor que tu.

    ResponElimina
  3. Demà a 2/4 de 8 anem a penjar les dues pancartes de la Desfrenada, si vols venir a 2/4 de 8 a casa, salut !

    ResponElimina