dimarts, 24 d’agost del 2010

DESFRENADA (QUASI)

Ahir em va trucar en Lato"petidru" i, ja em va enredar,em va convidar a fer la desfrenada d'aquest any,que continua sen "top secret".Aixi que avui a 2/4 de 6 de la tarda,ens hem trobat al pavello,erem en Lato,en Marc Olivet"aire lliure",en Quim,en Jep fabrega,lEdurne,en Serrano"Patricio",i jo,veien el panorama ja m'he pensat que em fotrien canya,han sortit a bon ritme(aixo vol dir fort per mi),era dels dies que quan arribes on t'espera el grup,i treien la llengua,com que ells ja estan descansats,sense deixarte quasi ni agafar aire,ells ja tornan a tirar.O sigui que despres de treure la llengua un bon tros,quan hem arribat a sobre l'abocador,l'Edurne,en Patricio,i el biker de pages,hem tirat avall cap a Can Traver,mentre encara sentiem en Lato que deia que erem uns "monyas" o una cosa aixi.Despres de Can Traver,cap el camp dels avions,i cap a Besalu.Total m'han sortit 28 km P.D.:Despres de la canyeta de sempre, quan he anat a carregar la bici al pavello,encara hi havia el cotxe d'en Marc,i el d'en Jep.

5 comentaris:

  1. Et vas deixar enredar? jo ja ho vaig veure que seria una encerrona !!

    ResponElimina
  2. ostia gerard, podies haber vingut, ha estat bé i el camí ja està net. D'encerrona res de res, en willis sempre protesta..., però com que porta diesel no es cansa... el mal parit però s'ha fotut la birra abans de nosaltres...

    ResponElimina
  3. Gerard:si que ha estat una "encerrona",pero a la Tribana nomes hi han pujat els cremats per correr.Els altres ja estem escarmentats !!!

    ResponElimina
  4. Estas fet un fiera!!
    Percert ruta molt guapa i bona companyia!!
    Ja hem descobert una font més...jeje
    "Els tobogans", genials!!
    Passem el teu correu que t'envio les fotos.
    I que sigui la ultima vegada, que retallis i no deixis dit el bar per anar fer el toc...jeje Nosaltres hem anat el prat.

    ResponElimina
  5. El meu correu es willisjgc@gmail.com,es que em pensava que arribariu fosc,i com que un es gat tiran a vell,m'he curat d'espants.

    ResponElimina