divendres, 8 de juny del 2012

PREMI LIEBSTER

Felicicito als amics GINETAS BIKERS per el premi Liebster,ja tenia clar que alguna cosa estaven fent molt be,i de passada els agraeixo que em posin a la seva llista de 5 blogs premiats,no pot ser que un patetic ciclista de pages pugui caure en gracia a algu,jejeje...,prometo que d'ara endavant sere mes professional i serios a les meves croniques(que no,que es conya !!!).Estic cabilant quins blogs poso a la meva llista de premiats,i es mes dificil que pujar al Mont un dia de ressaca,pero "bueno",sortira el que sortira ...

1http://www.lacabrasiempretiraalmonte.com/,Perque es una "cabra boja"amb el cap molt ben posat.

2http://ninxul.blogspot.com.es/,Perque ell es uns dels "culpables" que jo entres al mon dels blogs.

3http://petitdru.blogspot.com.es/,Perque ell em va ensenyar la muntanya, jo l'hi vaig ensenyar la bici,i ara no hi ha qui el pari ...

4http://xavifane.blogspot.com.es/,Segurament no sabra ni que l'he triat,pero el segueixo desde l'epoca que col-laborava a "solo bici",i sempre m'ha caigut be.

5http://jorditosas.blogspot.com.es/,Ell tampoc deu saber ni qui soc,pero com que ja hi estic acostumat,i ames jo si que se qui es ell,un gran muntanyenc,i que cullons,no tot es btt.

3 comentaris:

  1. ho veus ? tot solet has posat a Sant Ferriol al mapa per a molts que ho desconeixien... felicitats !

    ResponElimina
  2. Gràcies willis, però no em posis tanta pressió!!!!
    Et mereixes el nomenament, i que carai ser REI de Sant Ferriol!!!
    Willis PRESIDENT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  3. Moltes FELICITATS nano, ets lo Putu crack. Com pots veure ets el paio més influent de Sant Ferriol, je je. Quina ilu no? Salut i continua igual.

    ResponElimina