diumenge, 24 de juny del 2012

FALGARS-PUIGBALI-ESPINAU



EL BASSEGODA DESDE PUIGBALI



ROURE DELS CAPELLANS


PASSERA DE CAN CAMPS
Continuant amb la meva particular preparacio per Pedals de Foc,be de fet haviem mig quedat amb l'Edurne per fe alguna cosa avui,pero ahir va dir que avui es quedava a Figueres,o sigui que he sortit com la setmana passada,molt d'hora molt d'hora.Avui millor,menys km,el temps millor,no feia tanta calor,tot i que el desnivell esta prou be.Surto de Besalu direccio Maia,vaig al restaurant La Guixera,pujo a buscar la carretera asfaltada que puja al Mont,la segueixo fins el trencant de Falgars,passo la casa i paro per esmorzar una mica a la font,vaig direccio Can Soler,hi passo aprop i vaig a Puigbali,baixo per bona pista a buscar la carretera cimentada que puja de Can Serra a Lliurona,vaig direccio Lliurona,passo la casa enrunada de Planells,una mica mes amunt trobo el Roure dels Capellans,un magnific exemplar,arribo al Coll de les Canals de Caritg,giro a l'esquerra cap al Coll d'Espinau,Espinau,Rajolins,al Coll de Jou giro a la dreta cap a Can Terradas,Quatre Camins,Can Lletanis,Cam Bellaire,Vinyals,carretera de Beuda a l'altura de la guixera,avui tot i que en teoria encara no es pot passar,he estrenat la passera de Can Camps,i cap a Besalu a fer la cerveseta de rigor.Uns 42 km i uns 1000 metres de desnivell.

3 comentaris:

  1. jolinnnnnnnnnnnn,y encima con estas calores.ruta buenisima...!!!! yo no me chupo ese desnivel en esta epoca de año. preciosa siempre la alta garrotxa,un saludo willis.la pedal de foc seguro esta chupada si cada vez te veo mas enforma.

    ResponElimina
  2. Ànims pels Pedals de Foc!!! Que no és cap tonteria.... i entrena i fes fotos tant xules com les de sempre, sol o acompanyat... la questió és PEDALAR!!!!!

    ResponElimina
  3. Nica,tinc la gran sort que la meva filosofia no es entrenar,vaig amb la bici perque m'ho passo molt be,el dia que no sigui aixi plego...,i espero que no passi mai.Aixo no vol dir que de vegades ho passi malament sobre la btt,pero tota satisfaccio vol un esforç ...

    ResponElimina