dissabte, 26 de març del 2011

L'AIGUA ES VIDA !!!!

Pont a la desembocadura del Ser

Resclosa de dalt

Resclosa de baix

Com que ja no fuma, te "monu"...

El biker i l'aigua ...

l'Edurne i l'aigua ...

Estany d'Espolla

En Willis a l'estany d'Espolla

Fent "rodillos" !!!
En teoria avui anavem a tocar neu per la zona de Nuria amb l'Edurne,pero al final ho hem canviat per una ruta en btt resseguint una part del Fluvia i el Pla de l'Estany.Hem sortit de Besalu direccio Juinya,passem el pont de Les Carreteries,pujem cap a Can Roset,Can Cufi,travessem la carretera per sobre Fares,passem Can Resclaire,Les Planeses,travessem el pont de la desembocadura del riu Ser,passem la primera resclosa,el riu baixa força ple i l'aigua passa per sobre,anem a la segona resclosa,tambe fa força goig,despres girem a la dreta,anem pujant cap a Les Heures,continuem per asfalt cap el Salt d'Espolla o Martis,baixa una quantitat d'aigua impresionant !!!,travessem la carretera d'Esponella,a l'altre costat agafem una pista emporlanada al principi,pero que al cap d'una mica es torna una pista força malmesa,pero ciclable,anem a parar a la carretera asfaltada que puja del camping Majokal,anem cap a Centenys,Melianta,tirem cap a l'estany d'Espolla,anem a buscar el pont que passa per sobre la variant de Banyoles,Usall,travessem la carretera direccio Casellas d'Avall,aqui anem cap a Sant Miquel Sesvinyes,despres de passar una granja girem a l'esquerra per un cami(força enfangat),anem baixant fins trobar la carretera de Can Illa,la seguim un tros fins el passallis que puja cap a la Bruguera,aqui hem baixat cap al Junyell,cap a Can Tal-la,i cap a casa.36 km i 600 metres de desnivell.

5 comentaris:

  1. Ja veig que no pares, així m'agrada. A partir d'ara, els que pringats de torn, tindrem més temps per pedalar, je je, amb el canvi d'hora, fins quarts de nou no serà fosc. Anirà bé per agafar una mica de forma, ja que amb un dia a la setmana no fas res. Salut company.

    ResponElimina
  2. Boniques fotos, i mes bona la filosofia que porteu.enhorabona. Qui sap algun dia, potser coincidim, el mon es molt petit...

    ResponElimina
  3. Jordi,els jabalis tambe ho teniu força ben muntat,teniu una filosofia força semblant,el que es tracta es passar-ho be,ja sigui fent grans rutes,o petites sortides buscant detalls que et fan riure,que la vida son quatre dies,i tres els passem pencant,jajajaja !!!!

    ResponElimina
  4. Que linda região!!! Bela a natureza. Somos do Brasil e estamos desde agora acompanhando seu blog. Forte abraços amigos

    ResponElimina
  5. Moito obrigado OFF ROADS BIKERS,yo tambien seguire vuestras aventuras,saludos desde la Garrotxa (Girona).

    ResponElimina