dimarts, 1 de febrer del 2011

RODES PRIMES ...

Avui he fet el meu "estreno" amb una bici de carretera(una vitus que ja quasi es una clasica,deu tenir mes de quinze anys,pero funciona perfectament),era del meu germa petit,pero com que no hi anava,l'hi vaig dir que ja me la quedaria jo,aixi em servira per variar una mica,perque he provat d'anar a correr,pero no hi ha manera que m'agradi.He sortit direccio Besalu,he pujat cap a Beuda,Maia,a Can Marifont he girat direccio Figueres fins a Cabanelles,he girat cap a Crespia,Esponella,Pla de Martis,Melianta,he baixat per el cementiri cap  a Banyoles,pujada de la Creu Roja,Les Coves,Serinya,Fares i cap a casa.Total uns 49 km,m'ha cosat una mica canviar el xip del ritme de la btt,pero ja m'ha agradat.

4 comentaris:

  1. Molt bé willis, Benvingut al món de la carretera. En mica en mica serem una bona colla que tenim bici de carretera. M' agrada sortir amb la de carretera i anar a buscar llocs amb poc trànsit, ja que sinó te la jugues. Hi ha molta gent que no respecte el 1.5 metres de distància.
    Ara només faltarà en Lato, ja caurà algun dia.
    Vinga a disfrutar.

    ResponElimina
  2. qui et va matricular ! no crec que passi d'aquest estiu que en birli una, paiant es clar, una palillera d'aquestes segur que m'agradaria

    ResponElimina
  3. Així m'agrada nano, s'ha de variar una mica. Per cert, comptu amb tu per el Terra de Remences 2011, je je. A veure si t'animes. Salut.

    ResponElimina
  4. Eiiiiiiiiiii, ja et veig "flaquejant" muntanya amunt y avall!! jejejeje
    Cuesta un poco cambiar el chip, pero tambien es agradable. Ni mejor, ni peor, solo otra manera de practicar el ciclisme de entre las tantas que hay.

    ResponElimina