diumenge, 19 de desembre del 2010

MONTGRI

El primer objectiu del dia


En Ressi pujant a tope...


El Castell
L'Estartit i les Medes
Santa Caterina
Traccio sense pedals ...(l'Estartit)
Final de ruta
Tenia que ser una "Macrosortida" dels desfrenats,pero l'hivern fa estralls, jeje.Uns que ja quasi estan hivernant,altres que van a esquiar,altres que no se sap ven be que ...,la cosa es que s'ha quedat en una "Microsortida",pero de qualitat contrastada, o no... .Al final hem sortit quatre desfrenats,en Rescalvo,el meu germa Angel,un desfrenat que diu que no vol sortir a la xarxa...?,i jo.Haviem quedat amb un cosi d'en Rescalvo a Torroella de Montgri,Enric em penso que m'ha dit que es diu(en cas que no perdona),que tot sigui dit,un guia de cullons per coneixer la zona.Hem sortit de Torroella direccio amunt per el GR-92 cap a la Creu,(El meu germa te problemes amb el canvi,i decideix plegar,quina putada),aqui en Rescalvo i jo hem deixat les bicis,el seu parent s'ha quedat a "vigilar les eines",i el desfrenat anonim ha pujat amb la bici fins el castell,molt ben parit i molt bones vistes.Desfem el cami fins on teniem les bicis,baixem cap a l'ermita de Santa Caterina,agafem un pista(per fi),una mica despres trobem una carretera asfaltada que ens porta a l'Abolleria,a partir d'aqui ja no ho tinc gaire clar tot i que estic mirant el mapa del Baix Emporda,hem passat per uns arrossars(per els de la Garrotxa veure camps plens d'aigua es tota una experiencia,i mes per mi que soc de pages),crec que hem passat per l'Aixart d'en Pi,i cap a l'Estartit,alla en teoria hi havia el meu germa a la platja mirant el "Motor Arena",o una cosa aixi,ja que en planer encara podia anar tirant,pero quan hi hem arribat ja havia marxat,cop de telefon i ens hem trobat per fer el cami junts cap a Torroella.Sortida diferent i maca,amb uns 29 km.P.D.:Llastima que a la zona del castell,les pedres estaban una mica molles,pero molt be !!!

7 comentaris:

  1. Diga-li al teu germà que si ho demana, el reis porten bicis !!!
    Així m'agrada que compliu, sort n'hi ha dels veteranus !!!!

    ResponElimina
  2. Tranquil, que coneixent el meu germa en Biel no tindra pas fred, jaja.La ruta va estar molt be,llastima que era una mica moll pero molt be.

    ResponElimina
  3. us felicitu, jo tal i com vaig dir, vaig anar a la Masella a esquiar amb el nen (-6º i neu de puta mare !) en mañas es veu que covava el refredat. Bé ja em diràs qui és l'anònim... ara ja estic intrigat, qui deu ser ????

    ResponElimina
  4. Potser l'anonim és el de la SCOTT !!!!

    ResponElimina
  5. No crec ,pero mai se sap, jajaja.Hasta a mi m'agradaria que me la regalessin.

    ResponElimina
  6. El cosí d'en Rescalvo ,es l'Enric Bofill,i te un bloc.

    http://biciamics.blogspot.com/

    Bones pedalades.

    ResponElimina
  7. Merci Paco, ja l'he trobat el blog de l'Enric.

    ResponElimina