dissabte, 27 de novembre del 2010

EL TORN I PRUAN

Tram nou del GR-2
El Biker ... a El Torn
Construccio "singular"
Pruan
No tot son "autopistes", jeje
Can Jou
L'Edurne a la pujada despres de Can Jou
Sortida de les que jo anomeno "pota negra",es una ruta no especialment llarga,pero que te una mica de tot,pista bona ,corriols ,trialeres,escalons,una mica d'asfalt(no gaire),i sobre tot un desnivell força interesant .Sortida de Can Biker de Pages,amb una convidada de luxe,la Lidia "Edurne",tirem amunt cap a Sant Fruitos,agafem el GR-2,travessem el Junyell,pujem cap al coll Salom,aqui agafem el nou tram del GR,molt macu i llarg,pero falta que hi passi mes gent perque sigui mes facil de ciclar,El Torn,aqui asfalt fins despres de la granja Torroella,girem al costat del camp de futbol de la finca Rocacorba,el voltem per sobre,pujem un cami al costat d'unes escales de fusta,enllacem amb el cami que ve de la carretera del Sallent,a partir d'aqui,una pujada força llarga i sostiguda,pero de bon ciclar fins Pruan,una casa abandonada situada en un lloc privilegiat,amb unes vistes acollonants.Aqui hem trobat els caçadors de Santa Pau(suposo),estaban preparant un arros,que per l'olor que feia el sofregit,devia estar de cullons,hem agafat un corriol força ciclable,mentres tant anabem troban caçadors fen "parada",cap problema,mira que quasi cada vegada que he fet aquesta ruta en temps de cacera,els he trobat,mai cap problema.Jo ja els hi deia,que s'espavilessin,que l'arros ja feia "chup chup", jeje.Despres d'alguns trams a peu i alguns a sobre la bici,hem arribat a Cellers,a partir d'aqui ja torna a ser pista,anem cap a Can Jou de La Miana,un altre mirador collonut de l'Alta Garrotxa i el Pirineu.Aqui el cami mes curt era pujar per la serra del Mor,per la pujada cabronassa de darrera Can Jou(l'Edurne l'ha pujat sense posar el peu a terra, jo logicament,nooo),cap al coll de Montiro,El Mor,cap a les Basses de Bet,Coll de Bruc,i un altre cop cap a can Biker de Pages.Uns 35 km i uns 1040 metres de desnivell.

3 comentaris:

  1. molt bones les fotos, no només d´aquesta crónica sino de les demés.
    salutacions!

    JABALIBIKERS.blogspot.com

    ResponElimina
  2. No pares, a veure si en fem alguna tots plegats, ara fa dies que no coincidim. Crec que amb els corriols i camins que coneixes, t'hauries de plantejar fer un llibre de rutes varies, ets un crack, je je . Salut.

    ResponElimina
  3. David:jo nomes faig les fotos,no te gaire merit,tinc la sort de viure i poder pedalar en una zona privilegiada,nomes has de posar la maquina en marxa i disparar,el fons sempre es magnific.

    ResponElimina