dijous, 28 d’octubre del 2010

ALEGRIA I PENA ....

El premi de la passejada
Aquests son "toxics", jeje ...
Alegria perque faig festa,i he anat a passejar una estona,de passada he trobat alguns rovellons,no en queden gaires ,pero si busques encara trobes.I pena perque he fet un altre classe de colllita: uns quants"cartutxus",que algun caçador simpatic,despres de disparar-los,es veu que no li fa peça portarlos a casa seva ,o llençarlos a les escombraries(per anar a aquesta zona es puja per l'ajuntament de Sant Ferriol,on hi  ha contenidors),tampoc es que tingues que caminar gaire,s'hi arriba en tot terreny,esta a uns 200 o 300 metres del hotel Sant Ferriol.Tinc un germa que es caçador,pero a diferencia d'aquest ,ell portava les beines al cotxe,ha recollit les que jo tenia,i ha anat a portar-les a la deixalleria.P.D.:El refredat es resisteix a marxar,pero ja quasi l'hi tinc el peu al coll,espero fer btt dema o dissabte.

4 comentaris:

  1. Recuerdo cuando pateaba monte por la zona de la Arboleda (cerca de Bilbao), y alli donde se acotaban los cazadores, ademas de los incontables cartuchos encontraba botella de vino, latas de conserva y todo lo que habian llevado de envase de comida. Terrible!

    ResponElimina
  2. ehhh a veure si ens tornem ara ecologistes..jejeje
    Ara en serio, jo si puc aquest vespre ho penjaré en el blog vaig fer els corriols al voltant de l'abocador i amb la tramuntana d'aquests dies fa fàstic tots els boscos del voltant estant empalats de bosses de plàstic!!!
    Ja podrien posar algú que ho recollís un xic, que be que tots paguem impostos de deixalleria, encara que els que vivim a pagés tenim els containers a 2 km.!!
    Va m'en vaig a dinar que m'envalo..jeje
    Cuida el refredat!!

    ResponElimina
  3. Marc, no es tracta d'ecologia,es tracta de sentit comu, jo no em considero ecologista,pero aquestes coses em fan emprenyar,igual que quan fan una marxa btt,i la gent llença les empolles i els embolcalls de les barretes a terra !!!!

    ResponElimina
  4. Aiii, que no habia visto la foto del "Rosset", que macooo!!!
    Aqui en casa tambien tenin un rosso, pero ja es mes grandet :)

    ResponElimina