dissabte, 14 d’agost del 2010

CANVI DE PLANS

Ja ho tenia clar: Avui tocaba anar a la Mare de Deu del Mont,pero no se que cullons passa que ultimament,a la que decideixo anar'hi,sempre passa alguna cosa,fa un mes llarg,estaba pujant a l'altura de Falgars,i vaig haber de baixar a tota llet,va caure una tempesta que feia panic,crec que vaig fer el meu record baixant,esquivant "literalment" els llamps,i com que un ja es un gat vell,vaig fer parada al restaurant La Torre de Maia(aprofitant per esmorzar),i quan vaig arribar a casa,estaba sense llum i tot mig rostit.I avui m'he despertat a les set del mati,he tret el cap per la finestra,i estaba mes tapat que l'hostia,o sigui que tornem'ho a deixar per un altre dia.Al final cap a les deu he anat a correr,i he decidit tirar de casa cap amunt,he arribat fins el Sagrat Cor(al final una mica petat),llavors he baixat per la trialera,un tros de pista,cap al Collet de les Tres Pedres,l'Ametller,cap al Torrent de Castilla,i cap casa.Al final  no ha estat malament del tot.

2 comentaris:

  1. Aquesta tarda he sortit amb bici, i quan estava arribant a Maià he tornat a veure l'arc de st. Martí, no portava càmara...
    Aquest matí també m'he aixecat a les 7.00 he sentit 4 gotes i caps a dintre al llit!!!

    ResponElimina
  2. Si noi,ja ho comentavem l'altre dia,aquest agost posiblement sera força plujos,almenys no fa calor,i potser es faran bolets,alguna cosa bona n'ha de sortir.

    ResponElimina